Huisregels

Welkom op camping “Natuurlijk genoegen” 

 1. Aankomst na 13.30 uur . Vertrek voor 12.00 uur . Bij vertrek na 12.00 brengen wij een halve dag extra in rekening.
 2. Onze winkel is dagelijks geopend van 17:00 tot 18:00 voor onze gasten en zaterdag van 9:00 tot 13:00. Vriendelijk verzoek om binnen deze tijd af te rekenen.
 3. Parkeer uw auto voor de kapschuur bij de speeltuin of achter op de betonplaat naast het kampeerterrein.
 4. De kapschuur is verboden terrein i.v.m. machinegevaar!
 5. Roken en open vuur is verboden in verband met snel brandend hooi.
 6. In de stallen mag u gerust rondkijken. Kleine kinderen onder begeleiding. Wees rustig bij de dieren! Kinderen mogen ook samen met de boer de koeien uit het land halen voor het melken en kijken bij het melken.
 7. Er staat een trampoline voor algemeen gebruik. Er mogen twee kinderen tegelijkertijd springen, dat is voor hun eigen veiligheid, het springen is opeigen risico.
 8. Er zijn skelters en fietsjes voor de kinderen. Houd rekening met andere kinderen en volwassenen, gelieve terug in de schuur te plaatsen en niet op de openbare weg.
 9. Huisdieren zijn welkom maar wel aangelijnd. Honden langs de kant van de weg uitlaten svp! Honden mogen niet in en door de stallen in verband met de andere dieren in de stallen. Onze hond loopt rond.
 10. Fietsen mogen in de schuur geplaats worden.
 11. Er is geen  mogelijkheid op de camping om een ​​elektrische auto op te laden
 12. Het aanrecht na gebruik schoon en droog achter laten.
 13. Chemisch toilet legen in de grijze pijp naast de schuur. Er is een spoelkraan aanwezig!
 14. Campinggast; krijgt u bezoek, ze zijn van harte welkom op de camping en boerderij. Wilt u bij uw vertrek het aantal bezoeken melden. Kort bezoek (2 uur) Prijs volwassenen € 2,50 en kinderen € 2,00. Lang bezoek Prijs volwassenen € 4,00 en kinderen € 3,50. 
 15. Zwemmen kan in het dorp Driehuizen bij de brug of bij de zandbank achter Driehuizen. Zorg dat u alles netjes achter laat en dat u in verband met de rust in het dorp na 21:00 uur niet meer kunt zwemmen.
 16. Geen harde muziek voor de rust en gezelligheid op de camping.
 17. Rust op de camping na 22:00 uur. 
 18. Bij eerder vertrek dan vooraf geboekt brengen wij een extra bedrag in rekening voor de dagen dat u eerder vertrekt. 

We hebben respect voor elkaar, voor de dieren en de omgeving. Kamperen is op eigen risico. We houden het graag netjes en vragen van u daar aan mij willen werken.  

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze camping!