Huisregels

Welkom op camping “Natuurlijk genoegen” 

 1. Aankomst na 13.30 uur . Vertrek voor 12.00 uur . Bij vertrek na 12.00 brengen wij een halve dag extra in rekening.
 2. Onze winkel is dagelijks geopend van 17:00 tot 18:00 voor onze gasten en zaterdag van 9:00 tot 13:00. Vriendelijk verzoek om binnen deze tijd af te rekenen.
 3. Parkeer uw auto voor de kapschuur bij de speeltuin van achter op de betonplaat naast het camping terrein.
 4. De kapschuur is verboden terrein ivm machine gevaar!
 5. Roken en open vuur is verboden in verband met snel brandend hooi.
 6. In de stallen mag bekeken worden. Kleine kinderen onder begeleiding. Wees rustig bij de dieren! Kinderen mogen ook samen met de boer de koeien uit het land halen voor het melken en kijken bij het melken.
 7. Er staat een trampolie voor algemeen gebruik. Er mogen twee kinderen tegelijk springen, dat is voor hun eigen veiligheid, het springen is voor eigen risico.
 8. Er zijn skelters en fietsjes voor de kinderen. Houd rekening met andere kinderen en volwassenen, graag terug in de schuur en niet op de openbare weg.
 9. Huisdieren zijn welkom maar wel aangelijnd. Honden langs de kant van de weg laten svp! Honden mogen niet in en door de stallen  in verband met de andere dieren in de stallen. Onze hond loopt wel los rond.
 10. Fietsen mogen in de schuur geplaats worden.
 11. Het aanrecht na gebruik schoon en droog achter laten.
 12. Chemisch toilet legen in de grijze pijp naast de schuur. Er is een spoelkraan aanwezig!
 13. Campinggast; krijgt u bezoek, ze zijn van harte welkom op de camping en boerderij. Wilt u bij uw vertrek het aantal bezoeken melden. Kort bezoek (2 uur) Prijs volwassenen € 2,50 en kinderen € 2,00. Lang bezoek Prijs volwassenen € 4,00 en kinderen € 3,50. 
 14. Zwemmen kan in het dorp Driehuizen bij de brug of bij de zandbank achter Driehuizen. Zorg dat u alles netjes achter laat en in verband met de rust in het dorp niet na 21:00 uur zwemmen.
 15. Geen harde muziek voor de rust en gezelligheid op de camping.
 16. Rust op de camping na 22:00 uur. 
 17. Bij eerder vertrek dan vooraf geboekt wij een extra bedrag in rekening voor de dagen dat u eerder vertrekt. 

We hebben respect voor elkaar, voor de dieren en de omgeving. Kamperen is op eigen risico. We houden het graag netjes en vragen van u daar aan mee wilt werken.  

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze camping!