Boerderij CAMPING

Het is ons een waar 'genoegen', onze boerderijcamping aan u te presenteren! Een camping in een prachtige polder omringt door de natuur, rust en ruimte. Een plek waar je kennis kunt maken met alle werkzaamheden op een biologisch-dynamische melkveehouderij. Een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar je toch dat gevoel beleefd van 'er tussenuit zijn'.

Voor kinderen is logeren op onze camping een leuke en leerzame ervaring! Er is altijd wat te beleven, ook wanneer het slecht weer is. Ze kunnen zich prima vermaken in en om de stallen, bij de dieren, in het hooi en op skelters en fietsen. Kinderen vermaken zich hier altijd!

Camping is geopend van donderdag 28 maart tot 31 oktober 

Pinksteren 2024 volgeboekt. We zien u graag een andere keer tegemoet

In de Schermer, gemeente Alkmaar, vind je het pittoreske dorpje Driehuizen grenzend aan de Eilandspolder. Het groene hart van Noord-Holland waar natuur, landbouw, cultuur en rust samengesmolten zijn tot een geheel. Dit biedt onze gasten vele mogelijkheden.

Fietsen en wandelen kunt u hier eindeloos. Er zijn verschillende fietsroutes, knooppunten fietsroutes en wandelroutes in de directe omgeving en daarbuiten. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Binnen een straal van 10 km vindt u oa; de museummolens in Schermerhorn, de kaasmarkt in Alkmaar, de beeldentuin van Nick Jonk en het dorp De Rijp wat in de top van de mooiste dorpen van Nederland staat. Op verschillende plaatsen in de omgeving kunt u bootjes, kano's of fluisterboten huren, al dan niet met een gids. De fanatieke visser kan zijn hart hier ophalen. De polder biedt vele goede visplekken.

Met de auto zit je binnen een half uur aan de kust, Hoorn, Purmerend, IJsselmeer of hartje Amsterdam. Kortom een ​​hele centrale plek; een Natuurlijk Genoegen!

Onze camping biedt u naast een gezellige sfeer een prachtig uitzicht op de landerijen. De plekken zijn voorzien van stroom (6 ampère). Er is voldoende eenvoudig sanitair, douchen kunt u zonder muntjes. In de recreatieruimte staan ​​tafels met banken en een koelkast met vriesvak. Buiten is er een zandbak en speeltoestellen, trampoline, skelters, trekkertjes en fietsen.

In ons winkeltje aan huis verkopen wij heerlijk rund- en lamsvlees en eieren van onze eigen boerderij. Op zaterdag verkopen we ook rauwe melk.

Bekijk de prijslijst  van de camping