Boerderij  CAMPING

Het is ons een waar 'genoegen', onze boerderijcamping aan u te presenteren! Een camping in een prachtige polder omringd door natuur, rust en ruimte. Een plek waar u kennis kunt maken met alle werkzaamheden op een biologisch-dynamische melkveehouderij. Een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar je toch dat gevoel beleefd van 'er tussenuit zijn'.

Voor kinderen is logeren op onze camping een onvergetelijke en leerzame ervaring! Er is altijd wat te beleven, ook wanneer het slecht weer is. Ze kunnen zich prima vermaken in en om de stallen, bij de dieren, in het hooi en op skelters en fietsjes. Kinderen vermaken zich hier altijd!

Camping is geopend van 1 april tot 31 oktober 

                                                                                  

In de Schermer, gemeente Alkmaar, vindt u het pittoreske dorpje Driehuizen grenzend aan de Eilandspolder. Het groene hart van Noord-Holland waar natuur, landbouw, cultuur en rust zijn samengesmeed tot een geheel. Dit natuurgebied biedt onze gasten vele mogelijkheden.

Fietsen en wandelen kunt u hier eindeloos. Er zijn verschillende fietsroutes, knooppunten fietsroutes en wandelroutes in de directe omgeving en daarbuiten. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Binnen een straal van 10 km vindt u oa; de museum molens in Schermerhorn, de kaasmarkt in Alkmaar, de beeldentuin van Nick Jonk en het dorp De Rijp wat in de top van de mooiste dorpen in Nederland staat. Op verschillende plaatsen in de omgeving kunt u bootjes, kano's of fluisterboten, al dan niet met een gids huren. De fanatieke visser kan zijn hart hier ophalen. De polder biedt vele goede visplekken.

Met de auto zit je binnen een half uur aan de kust, Hoorn, Purmerend, IJsselmeer of hartje Amsterdam. Kortom een ​​heel centrale plek; een Natuurlijk Genoegen!

Onze camping biedt u naast een gezellige sfeer, een prachtig uitzicht op de landerijen. De plekken zijn voorzien van stroom (6 ampère). Er is voldoende sanitair, douchen kunt u zonder muntjes. In de recreatieruimte staan ​​tafels met banken en een koelkast met vriesvak. Buiten is er een zandbak en speeltoestellen, basket, trampoline, skelters, trekkertjes en fietsjes.

In ons winkeltje aan huis verkopen we heerlijk rund- en lamsvlees, melk en eieren van onze eigen boerderij.

Bekijk de prijslijst  van de camping