CAMPING

Het is ons een waar 'genoegen', onze boerderijcamping aan u te presenteren! Een camping in een prachtige polder omringt door natuur, rust en ruimte. Een plek waar u kennis kunt maken met alle werkzaamheden op een biologisch-dynamische melkveehouderij. Een plek waar een ieder zich thuis kan voelen en waar je toch dat gevoel beleefd van 'er tussenuit zijn’.

Voor kinderen is logeren op onze camping een onvergetelijke en leerzame ervaring! Er is altijd wat te beleven, ook wanneer het slecht weer is. Ze kunnen zich prima vermaken in en om de stallen, bij de dieren, in het hooi of op skelters en fietsjes. Kinderen vermaken zich hier altijd!

In de Schermer, gemeente Alkmaar, vindt u het pittoreske dorpje Driehuizen met daaraan grenzend de Eilandspolder. Het groene hart van Noord-Holland waar natuur, landbouw, cultuur en rust zijn samengesmeed tot een geheel. Dit natuurgebied biedt onze gasten vele mogelijkheden.

Fietsen en wandelen kunt u hier eindeloos. Er zijn verschillende fietsroutes, knooppunten fietsroutes en wandelroutes in de directe omgeving en daarbuiten. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Binnen een straal van 10 km vindt u o.a; de museum molens in Schermerhorn, de kaasmarkt in Alkmaar, de beeldentuin van Nick Jonk en het dorpje De Rijp wat in de top van de mooiste dorpen in Nederland staat. Op verschillende plaatsen in de omgeving kunt u bootjes, kano's of fluisterboten, al dan niet met een gids huren. De fanatieke visser kan zijn hart hier ophalen. De polder biedt vele goede visplekken.

Met de auto zit u binnen een half uur aan de kust, Hoorn, Purmerend , IJsselmeer of hartje Amsterdam. Kortom een heel centrale plek; een Natuurlijk Genoegen!

Onze camping biedt u naast een gezellige sfeer, een prachtig uitzicht op de landerijen. De plekken zijn voorzien van stroom (6 ampère). Er is voldoende schoon sanitair, douchen kunt u zonder muntjes. In de recreatieruimte staan tafels met banken, een koelkast met vriesvak en een tafeltennistafel. Buiten is er een zandbak en speeltoestellen, basket, trampoline, skelters, trekkertjes en fietsjes.

In ons winkeltje aan huis verkopen we heerlijk rund- en lamsvlees, melk en eieren van onze eigen boerderij.

Bekijk de prijslijst van de camping

Kekke Caravan te Huur

Wel van kamperen houden, maar niet van het gedoe? Dan kunt u onze frisse en kekke “Awesome Adria” huren, die kant en klaar voor u wordt neergezet op Camping Natuurlijk Genoegen, zodat u alleen uw koffer en slaapzak hoeft mee te nemen!

De caravan heeft  een  twee- en een éénpersoonsbed, een koelkast en een kleine kitchenette.  De Adria wordt geplaatst met een ruime luifel, royale eettafel en campingstoelen. Verder is vrijwel alles aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hebben geen vaste staplaats op Camping Natuurlijk Genoegen, dus als u onze caravan wilt huren, neem dan contact met ons op om te bespreken wat uw gewenste data zijn. U kunt daarna zelf uw plaats reserveren op de camping en wij zorgen dat de caravan geïnstalleerd en al voor u klaar staat. Na uw verblijf breken wij alles af en nemen de caravan weer mee. De caravan dient voor minimaal 3 nachten te worden gehuurd en in de zomervakantie per week, in principe van zaterdag tot zaterdag. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.   

Tarieven en contact

Voor de huur van de caravan rekenen wij € 35,= per nacht, dit is exclusief de campingkosten. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 15,=, de borg bedraagt € 50,=.

Voor meer informatie, reserveringen en het bespreken van uw wensen kunt u contact opnemen met : Sigrid van Westrop, telefoon 06 19011867 of tonensigrid@gmail.com.