winkel

In de boerderijwinkel kunt u terecht voor heerlijke producten van onze boerderij. Hier kunt u rund- en lamsvlees, biologische melk en eieren kopen van de eigen dieren. Het vlees is verpakt in 2-4- persoonsporties en is diepgevroren. Bekijk het assortiment

Zoekt u eerlijke, lekkere, gezonde en traceerbare producten? Bij ons bent u aan het juiste adres!

U mag natuurlijk tijdens uw bezoek de koeien begroeten in de stal.

De winkel is iedere zaterdag geopend van 9.00 uur -13.00 uur en op telefonische afspraak

Wilde-ganzenvlees: oerlekker

De gans veroorzaakt momenteel veel schade aan onze weilanden. Daarom worden er de komende jaren van het voorjaar tot in de herfst veel ganzen gevangen en geschoten in Noord-Holland. Die gevangen en geschoten ganzen kunnen we beter opeten, want het zou voedselverspilling zijn als we dat niet deden. Bovendien is wilde-ganzenvlees bijzonder en lekker.

In onze winkel verkopen we pakketten met heerlijk wilde-ganzenvlees. Een pakket kost € 25,00. Er zitten verschillende soorten vlees van de wilde gans in, afkomstig uit Noord-Holland:

  • ganzenfilet
  • ganzenbouten
  • gerookte ganzenborst waar u gemakkelijk en snel een heerlijk voorgerecht mee maakt.

Recepten zijn hier te vinden.

LET OP: er kunnen hagelkorrels in wilde-ganzenvlees zitten. Verwijder ze zo nodig bij het bereiden en let erop tijdens het eten.

Dit is een initiatief van de agrarische natuurvereniging Water, Land en Dijken en CLM, waarbij nauw is samengewerkt met partijen uit de ganzenketen in Noord-Holland. De Provincie Noord-Holland heeft het initiatief financiële ondersteuning gegeven.