educatie

Schoolklassen zijn van harte welkom om een dagje mee te lopen op de boerderij en van alles leren en ontdekken. We kunnen u een programma aanbieden van 4 uur waarin de kinderen leren over de dieren, de stallen, het voer, bodemleven, melk en de werkzaamheden op een boerderij. De kinderen krijgen een rondleiding maar gaan ook zelf aan het werk.


Voor groep 3 t/m 8 hebben we een leuk programma . Bij Natuurlijk Genoegen leren de kinderen over het leven en werken op een biologische boerderij. Een onvergetelijke ervaring over waar nu eigenlijk een deel van ons voedsel vandaan komt.

Voor slechts € 50,00 per klas (actie 2019 ipv € 100,00) kunnen de kinderen, van groep 3 t / m 8, 4 uur lang kennis maken met het werk en leven op een biologische boerderij, dit in samenwerking met de Natuurvereniging Water, Land en Dijken . Voor € 25,00 (actie 2019 ipv € 50,00) per klas kan ook een 2-uurs programma gevolgd worden. Vervoer regelt de school zelf.

Ook groepen van de middelbare school kunnen bij ons terecht. Programma, prijzen en tijdsduur in overleg.

Voor meer informatie over de boerderijlessen en het maken van boekingen neem contact op met Jeroen en Rosalinde Konijn via tel: 0725044326 of per mail natuurlijkgenoegen@hetnet.nl

Sinds mei 2018 hebben wij ons keurmerk Boerderij educatie behaald.

Schoolkampen

Het is erg leuk om een educatie programma te combineren met een overnachting op onze camping. De kinderen kunnen dan nog meer mee beleven van het leven op een boerderij. In de avond mogen ze mee het land in om de koeien te halen en kunnen ze kijken bij het melken. Er is een ruim veld waar tentjes kunnen staan en er is een ruime schuur met tafels en banken waar de groep kunnen verblijven. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken naar de wensen en mogelijkheden. Ook zonder educatieprogramma bent u van harte welkom om met een schoolklas op de camping te overnachten.