educatief

Schoolklassen zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze boerderij. Wij bieden een leuk en uitgebreid programma voor kinderen van groep 3 t/m 8 . De kinderen leren veel over de koeien en schapen, het voer, de stallen, de mest, de natuurlijke kringlopen, de kringloop van kalf tot koe, over de melk en wat er allemaal komt kijken bij het werken op een boerderij. Een cruciale vraag is: waar komt nu eigenlijk ons ​​voedsel vandaan. De kinderen krijgen een interactief programma, maar gaan ook zelf aan het werk.

Voor slechts € 50,00 per klas, van groep 3 t/m 8, bieden wij een leuk en leerzaam programma van 2 uur. In die twee uur maken de kinderen kennis met het werken en leven op een biologisch-dynamische boerderij. Dit in samenwerking met de Natuurvereniging Water, Land en Dijken. In overleg is het ook mogelijk om een ​​programma van 4 uur te volgen voor € 100,00. Vervoer regelt de school zelf.

Ook groepen van de middelbare school kunnen bij ons terecht. Programma, prijzen en tijdsduur in overleg.

Voor meer informatie over de boerderijlessen en het maken van boekingen neem contact op met Jeroen en Rosalinde Konijn via tel: 0725044326 of per mail [email protected]

Sinds mei 2018 hebben wij ons keurmerk Boerderij educatie.

Schoolkampen

Het is erg leuk om een ​​educatief programma te combineren met een overnachting op onze camping. De kinderen kunnen dan nog meer mee beleven van het leven op een boerderij. In de avond mogen ze mee het land in om de koeien te halen en kunnen ze kijken bij het melken. Er is een ruim kampeerveld waar tentjes kunnen staan ​​en er is een ruime schuur met tafels en banken waar de groep kan verblijven. Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken naar de wensen en mogelijkheden. Ook zonder educatieprogramma bent u van harte welkom om met een schoolklas op de camping te overnachten.